Futópad

Futópad a jó választás

Az edzetátségi állapot bármelyik szintjén is tartasz, a futópad megfelelő választás lesz. Megfelelő választás lesz abban az esetben is, hogy ha még csak tervezed, hogy rendszeresíteni kell a testmozgást az életedben, de megfelelő választás lesz abban az esetben is, hogy ha már magasabb szinten mozogsz.

Futópad a jó választás

Profi sporotlók is használják a futópadot kondíciójuk fenntartása érdekében!

Futópad a jó választás

Futópad és futás

A futás, a gyors gyaloglás az egészségre különösen előnyös hatással bír. A jó hír, hogy nem kell feltétlenül a szabad levegőn futni, otthon is megtehetjük, bármilyen hóesés, jégesés vagy esős, szélfútta időkben.

Futópad a jó választás

Miért jó a futópadon edzeni?

Számos előnye van, többek között, hogy nem függ az edzésünk az időjárástól. Nagyon profinak kell lenni ahhoz, hogy egy-egy borús, felhős, esős nap ne szegje kedvünket és lefussuk a természetben azt a napi penzumot, amelyet kijelöltünk a magunk számára. Ha azonban a futópadot választjuk, akkor az időjárás viszontagságait, zavaró tényezőit kirekesztettük az edzéstervünk megvalósításának lehetséges akadályai közül. Azonban a futópados edzés során is figyelnünk kell, hogy elkerüljük a sérüléseket, figyelnünk kell arra is, hogy a lehető legjobb eredményt hozzunk ki magunkból, a legjobb, hogy ha profi szakember segítségét kérjük és egy személyi edző segíti edzésünket.

Futópad a jó választás

Futópad és személyi edző

Miért fontos, hogy egy szeméyi edző segítségével végezzük a futópados edzésünket? Nem maradhatnak el a bemelegítő gyakorlatok! A rendszeres sportoláshoz elengedhetetlen, hogy saját a testhez tökéletesen illő, a legjobb, ha kimondottan sportoláshoz illő ruhával rendelkezzünk. A nem megfelelő öltözet, akár balesetveszélyes is lehet. Ahhoz, hogy az eredmének ne maradjanak el, a futópadon megfelelő futási testhelyzetben kell edzenünk, a fogantyúk létezését teljes mértékben el kell felejtenünk, ebben is nagy segítség lehet, hogy ha erőfeszítéseinket egy profi szakember, egy személyi edző figyeli és koordinálja.

Futópad a jó választás